top of page
selfi_edited.jpg

Vi kan hjelpe til med å få realisert bolig- eller hyttedrømmen! Nybygg, om-eller tilbygg som  er tilpasset tomt, omgivelser og egne ønsker vil garantert gi økt livskvalitet. Ta gjerne kontakt for et uforpliktende møte.

OM

September arkitekter ble startet på Sortland i september 2010. Firmaet har nå base i Drammen og påtar seg oppdrag både i Vesterålen og på Østlandet. 

Tidligere jobber har gitt erfaringer med bl.a. turistanlegg, omsorgsboliger, eneboliger, hytter, leilighetsbygg, kontorbygg, næringsbygg, terminalbygg, parkeringshus, hotell, idrettsanlegg, skolebygg, barnehager og ombygging/rehabilitering. Vi har lang erfaring med konseptutvikling, overordnede planer og reguleringsplaner.

September arkitekter kan bistå med de fleste oppgaver innenfor arkitektur- og planarbeid slik som idéforslag, skisse- og forprosjekt, 3D illustrasjoner, byggesøknader, arbeidstegninger, konsept- og prosjektutvikling, reguleringsplaner og planprogram.

Daglig leder Nina J Klausen har over 20 års erfaring ved kontor i Vesterålen og Drammen. Firmaet har sentral godkjenning i: Arkitekturprosjektering og Søkerfunksjon, klasse 3. 

Prosjekteing av veg-, utearealer og landskapsutforming, klasse 2.

bottom of page